Vaikka blogin nimi saattaakin houkutella ajattelemaan, että täällä suositaan lihankaltaisia aineita muovikuoressa, ensimmäinen kirjoitus käsittelee jotain ihan muuta. Viime aikaisiin suosikkeihimme on nimittäin kuulunut lampaan sisä- ja ulkofilee, joista on Alkon Etiketti-lehden ohjeilla pyöräytetty punaista pestoa ja pinjansiemeniä sisältävä pasta jo pariin otteeseen. Tällä kertaa lampaan marinoidut pihvit tarjoiltiin kuitenkin perinteisehkösti uunijuureksien, lohkoperunoiden ja vuohenjuusto-pinjansiemensalaatin kera.
Uunivuokaan pilkottiin porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja punasipulia. Lisäksi joukkoon heitettiin useampi kokonainen valkosipulin kynsi kuorineen, loraus oliiviöljyä, siipale voita ja reilusti hunajaa. Koko komeus maustettiin suolalla, rosmariinilla, timjamilla ja pippurilla ja työnnettiin uuniin kypsymään. Yksinkertaista, mutta hyvää.
Viitseliäämpi ruokahifistelijä olisi tietenkin tehnyt lohkoperunatkin itse, mutta jostain syystä Rainbow'n maustetut lohkoperunat uppoavat allekirjoittaneelle paremmin kuin hyvin. Lisukkeeksi tehtiin helppo salaatti rucolasta, nopeasti pannulla paahdetusta vuohenjuustosta ja pinjansiemistä, joiden päälle lorautettiin hunajaa, oliiviöljyä ja balsamicoa.
Uunivuokaan pilkottiin porkkanaa, lanttua, palsternakkaa ja punasipulia. Lisäksi joukkoon heitettiin useampi kokonainen valkosipulin kynsi kuorineen, loraus oliiviöljyä, siipale voita ja reilusti hunajaa. Koko komeus maustettiin suolalla, rosmariinilla, timjamilla ja pippurilla ja työnnettiin uuniin kypsymään. Yksinkertaista, mutta hyvää.
Viitseliäämpi ruokahifistelijä olisi tietenkin tehnyt lohkoperunatkin itse, mutta jostain syystä Rainbow'n maustetut lohkoperunat uppoavat allekirjoittaneelle paremmin kuin hyvin. Lisukkeeksi tehtiin helppo salaatti rucolasta, nopeasti pannulla paahdetusta vuohenjuustosta ja pinjansiemistä, joiden päälle lorautettiin hunajaa, oliiviöljyä ja balsamicoa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti